در خدمت شما هستیم با آموزش Modularity در ASP.Net Core از وب سایت آموزش برنامه نویسی سورس باران. یکی دیگر از ملاحظات ASP.Net Core ساخت و پیاده سازی برنامه ای است که Modularity یا پیمانه ای باشد. برنامه ی شما به جای نصب کل فریمورک .NET می تواند تنها چیزی را نصب کند که الزامی است. بیایید به ویژوال استودیو سری بزنیم تا مفهوم پیمانه ای بودن را درک کنیم. با ما همراه باشید…
Modularity در ASP.Net Core
در پایین می توانید داخل Solution Explorer برنامه ی ساده ی .NET Core ما را مشاهده کنید. References را گسترش دهید تا بتوانید اشاره ی به .NETCoreApp را مشاهده کنید.
داخل .NETCoreApp می توانید اشاره ی بسته ای به NuGet را مشاهده کنید؛ آن را گسترش دهید.
بعد از انجام این کار می توانید مجموعه ی کامل ارجاعات NuGet را مشاهده کنید. اگر پیش از این با فریمورک .NET کار کرده باشید، در این صورت بسیاری از این فضاهای نام باید برایتان آشنا باشد. چرا که در این فریمورک بسیار از آن ها استفاده کرده اید.
فریمورک .NET به قطعات مختلفی تقسیم می شود و به کمک CoreFx مجددا پیاده سازی می شود. این قطعات باز هم به صورت بسته های مجزا توزیع می شوند.
- حالا اگر NETStandard.Library را گسترش دهید، می توانید اشاره های بیشتری را مشاهده کنید. حتی می توانید System.Console را ببینید که ما در این برنامه در حال استفاده از آن هستیم.
- دیگر نیازی نیست که همه چیز را به داخل فریمورک .NET بیاورید، تنها آوردن موارد مورد نیاز برنامه ی شما کفایت می کند.
- مزایای دیگری نیز برای این کار وجود دارد. مثلا این پیمانه ها را می توان به صورت مجزا و در صورت تمایل به روز کرد.
به پیمانه ای کردن برنامه می توان سرعت اجرای برنامه، به ویژه برنامه های ASP.NET Core را افزایش داد و به عملکرد بهتری رسید.
لیست جلسات قبل آموزش ASP.NET Core
- آموزش ASP.Net Core – ASP.NET Core چیست؟ مزایای ASP.NET Core
- آموزش نصب ASP.NET Core و شروع کار با آن
- آموزش اعداد یا Numerics در ASP.Net Core
- آموزش اجرا کد ASP.Net Core
The post Modularity در ASP.Net Core appeared first on آموزش برنامه نویسی - یادگیری برنامه نویسی با طعم سورس باران.